top of page
  • Skribentens bildAnnicka Nyrell

HiFi-kullen fyller 1 år

Uppdaterat: 18 apr. 2019

För ett år sedan födde SC S*Raus Höjden's Alana sin andra kull med pappan IDP*Backkara's Zonic. Det blev fyra stycken, två honor och två hanar. Förlossningen hade startat medan jag åt middag. När jag kom in för att kolla till Alana höll hon som bäst på att tvätta den första flickan, vilken var SE*Tjuderuttans Rauna of Sweden (a 21). Därefter kom Xavian (c 21), Denon (n 21) och Rega (b). En lätt förlossning och alla i kullen var pigga och raska.


Jag är väldigt intresserad av musik och högkvalitativ ljudåtergivning och denna kull blev döpt efter olika HiFi-produkter.


Tidigt bestämde jag mig för att behålla Rauna, men sen stannade faktiskt Rega också.


Grattis på 1-årsdagen!
46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page