top of page
  • Skribentens bildAnnicka Nyrell

Två ljuvliga kattungar letar nya hem

Uppdaterat: 30 okt. 2021

Becky och Eddard letar efter sina 'för-alltid-hem'. De är bästa vänner och kan gärna flytta tillsammans, eller ser jag helst att det redan finns en kattkompis i nya hemmet. Becky och Eddard tycker mycket om att ligga i knäet och är utåtriktade och väldigt sociala. De säljs enligt SVERAK's regler om överlåtelse av katt. https://www.tjuderuttans.com/k%C3%B6pinfo


Becky, en blåmaskad flicka från min senaste kull blev kvar hos oss lite längre, för att jag ville se hur hon utvecklades och för att hon helt enkelt är underbar. Alla mina katter och kattungar är kelna och sociala, men Becky är den absolut gosigaste katt jag någonsin fött upp. Becky säljs till sällskap.


Eddard är en lilamaskad pojke som jag köpt in för att han skulle bli min nästa avelshane, men nu har jag ändrat mig och han kommer att kastreras och säljas som sällskapskatt. Eddard är en mycket trevlig liten pojke, han är spinnig, pratsam och väldigt kelig.


Skicka mail om du/ni är intresserade och berätta om dig själv och din familj, varför ni vill ha katt och hur livet för en katt skulle se ut hos just er.

https://www.tjuderuttans.com/kontakt441 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page